fbpx

A pálmalevelekről kb. 15 éve hallottam először. Már akkor részletesen utána olvastam, mi ez, kik írták, mikor írták, stb. El is határoztam, hogy elmegyek Indiába és megkeresem a saját pálmalevelemet.

Mert tudtam, hogy nekem is íródott pálmalevél az életemről. Hogy honnan tudtam, azt nem tudom, egyszerűen csak éreztem. Aztán meséltem a barátnőmnek róla, akit ugyanúgy érdekelt a dolog, s meg is beszéltük, egyszer majd ketten elmegyünk és felkutatjuk…..egyszer….

Ez a szó, mintha azt jelentené soha, hiszen ez egy álom. Sokan vagyunk így ezzel – és más dolgokkal is az életben. Jó lenne, szeretnénk, de majd egyszer. Nem most. Mert most ezért nem jó, azért nem jó… én is elodáztam ezt a dolgot.

Az életem folyása nem úgy alakult…

Aztán az életem folyása nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Megláttam egy hirdetést, regisztrálni lehet a pálmalevél kerestetésére és internetes videó konferencián keresztül fel is olvassák. Természetesen regisztráltam.

Ezután be kellett volna mennem az irodába egy személyes találkozóra és az ujjlenyomatomat leadni. Azonban ez nem történt meg. (Utólag már tudom, miért nem: mert az én egyik pálmalevelem 45. életévemtől szól.)

Egyszóval mindig közbejött valami, ami miatt nem tudtam az ujjlenyomatomat leadni. Pár évvel később újra olyan helyzetbe kerültem, ahol jó lett volna az útmutatás. Felhívtam az irodát, be is mentem ujjlenyomatot adni és egy hónap múlva már egyeztettük is az időpontot az olvasásra.

pálmalevelek felolvasás személyes élmények

Az élő videó hihetetlen volt

Hihetetlen volt számomra, amikor láttam videó kapcsolaton keresztül a pálmalevél olvasó Swamit, kezében a pálmalevelekkel. Ez olyan érzés, mint amikor valóra válik egy álmod. Valóban létezik! Közben felváltva jutsz egyik végletből a másikba: aahh, ez kamu, becsapnak, jó kis trükk – majd a másik oldal: ohh Istenem, hát létezik, ott van, látom!

Ez a kettősség bennem maradt még a felolvasás után is. Nem akarok belemenni a részletekbe, de olyan információkat kaptam a levélből, ami megnyugtatott a jelenemmel kapcsolatban. Türelemre ösztönzött, megtanított meglátni az okot a cselekmények mögött.

Csupa kérdőjel

A jövőmmel kapcsolatosan kérdőjelek maradtak bennem. Így történhetett, hogy az ez évi indiai utazásom során, mely Tamil Nadu térségbe vitt, természetes volt, hogy újra kérem az olvasást. Milyen jó döntés volt!

Hát ez egy igazi élmény, egy csoda! Személyesen ott lenni, megfogni a saját pálmalevelemet, amit nekem írtak több ezer évvel ezelőtt, csodálatos érzés volt! Itt minden kétely elszáll az emberből.

Már nincsen kérdőjel

Már nincs szükség a kérdőjelre, hiszen ott van, testközelben lehetek vele. A pálmalevél olvasó Swami nagyon kedves, őszinte mosollyal fogadott. A beazonosítás gyorsan ment, aztán a felolvasásnál újra megerősítette bennem azokat a jövőbeli dolgokat, amiket megkérdőjeleztem.

Olyan jövőt festett le, amilyet magam is álmodtam, legbelül tudtam, hogy csakis ez lehet a sorsom, erre születtem. Immár megkérdőjelezhetetlen céltudatossággal megyek előre azon az úton, amit eddig csak éreztem, hogy a sorsom, most már viszont tudom, hogy ez a valóság számomra.

Nincsen bennem kétség

Ha bárkiben is felmerül némi kétség a pálmalevelekkel kapcsolatban, szívből ajánlom, tegye próbára magát, regisztráljon és élje át élete egyik legmeghatározóbb utazását!