fbpx

Életünk meghatározó élménye a pálmalevél olvasás. Akár élőben, akár interneten keresztül folyik a felolvasás, körbelengi egyfajta misztikum, mintha az ember bekukkantást nyerne a Sors vegykonyhájába. A hangulat mindenképpen ünnepi, s ezt segítjük elő a környezet megfelelő berendezésével.

A Maharishik feladata

Amikor elkezdődik a felolvasás, a swami elmondja, hogy melyik Maharishi írta a te pálmaleveledet. Van, akinek több pálmalevele is van, tehát több Maharishi is írt az életéről.


A Maharishik, mielőtt lediktálták a leveledet, elmondtak egy imát, ezt meghallgathatod a felolvasótól. Ebben az imában megnevezik azt az Istent, amelyik kegyeibe fogadta életedet.


A Maharishi számos azonosító adatot közölt a leveleden, ezekből dolgoztunk a beazonosítás során. Ezek közül is az első és a legfontosabb mindig, ami alapján a keresés történik, az ujjlenyomat típusod. Ez nem mindegyik levélen van feltüntetve. Általában ezt csak az egyik levélre diktálják, itt részletezik, a többin nem, hiszen elég egyszer felolvasni a bekategorizálást.

A védikus asztrológia szerepe

Tehát az ujjlenyomat típusod karakter jellemzőit mondja el először a felolvasó. Már ebből is választ kaphatsz bizonyos kérdéseidre, például ha van spirituális képességed, az látható az ujjlenyomatodból is.


Ezután a védikus asztrológia segítségével megállapítja a csillagjegyedet, aszcendensedet és a Hold állását e rendszer szerint. Indiában a védikus asztrológiát használják, ez a rendszer más, mint a nyugati asztrológia. A pálmalevél olvasónak értenie kell ehhez az asztrológiai rendszerhez is, mivel a Maharishik is ezt használták sok információ átadásához.

Elérkezünk a jelen információihoz

Mi a neved, a szüleidet hogy hívják, élnek-e még, mikor születtél, ezt meghatározza napszaknak megfelelően, esetenként órára pontosan. Tovább sorolja a jelen helyzetednek megfelelő állításokat a párkapcsolatodra, gyermekeidre, munkádra, egészségedre vonatkozóan.


Innentől pedig kb 2-3 évenkénti lebontásban sorolja fel a jövendőt. Melyik életperiódusodban mi várható veled, a gyermekeiddel, a szüleiddel, a testvéreddel.


Közben folyamatosan instrukciókkal lát el arra nézve, mely élethelyzetet mivel tudod segíteni.


Rámutat, milyen karmával/karmákkal van dolgod, ezek hogyan befolyásolják az életedet, milyen szituációkat hozhat létre, s ezeket hogyan tudod ledolgozni. Ha befogadó vagy, elmondja, milyen körülmények között és mennyi idősen hagyod el ezt az inkarnációt.

Felteheted a kérdéseidet

Amikor végez a felolvasó, ekkor teheted fel a kérdéseidet. Itt bármelyik témakörrel kapcsolatban felmerült kérdéseidet részletesen kivesézi neked. Addig kérdezhetsz, amíg minden választ megkapsz – természetesen, ha a Maharishi által lediktált információk ezt tartalmazzák.


Miután megkaptad az összes választ a kérdéseidre, jön a Maharishi neked szánt karmatisztító gyakorlatainak, az úgynevezett púdzsáknak a felsorolása. Ez személyenként változó és mindenképpen a karmádtól függ. Van, aki csak mantrázásokat kap, van, akinek felajánlásokat is kell tennie, van, akinek mindemellett mantra szertartást kell végeztetnie a szerzetesekkel Indiában.

Mi a mantrázás lényege?

A mantrázásokat úgy képzeld el, hogy megadott napokon megadott alkalommal mantrázni kell a megadott mantrát. Pl hét egymást követő hétfői napon mantrázd a Shiva mantrát 108-szor.

A felajánlások lehetnek más emberek javára, esetleg etetned kell 22 héten át minden kedden egy tehenet.


A „kell” szó itt nem jó kifejezés, hiszen semmit nem „kell” tenned. Ezeket a púdzsákat azért írták le neked a szerzetesek, azért javasolta a Maharishi, hogy könnyítsék, segítség az életedet. Ezek segítségével a karmaoldás hatékonyabb és lehetőséged van arra, hogy hamarabb hulljon le a gátló hatás rólad.


Természetesen a swamitól ezek esetében is kérhetsz segítséget, magyarázatokat, hogy jobban megértsd. Mindezek után elbúcsúztok egymástól és immár valódi beavatottként a sorsodba haladhatsz tovább életed útján.