fbpx
Ajándékutalvány ünnepekre

Most 10 000 Ft kedvezménnyel!

Lepd meg magadat és egy szerettedet életreszóló élménnyel!

Vagy egyszerűen csak fogj össze egy barátoddal, egy kollégáddal, akár a szomszéddal, vagy bárkivel, aki szintén szeretné megtudni, hogy mit írtak neki és róla India ősi bölcsei a személyes Pálmalevelére.

10 000 Ft kedvezmény!
Ha páros, vagy családi ajándékot szeretnél, akkor két Ajándékutalvány vásárlása esetén 10 000 Ft kedvezményt adunk! Párok, barátok, szomszédok is jelentkezhetnek együtt. Mostantól elérhető Ajándékutalványunkkal egy igazán feledhetetlen, életreszóló ajándékot tudsz adni szeretteidnek. Az Ajándékutalvány akár két részletben is fizethető, bárkire átruházható!
Az Ajándékutalvány vásárlásában és a teljes folyamatban telefonon vagy e-mailben segítünk neked. Munkatársunk rendelkezésedre áll reggeltől késő délutánig:

Zsuzsi a +36 70 677 9996-os telefonszámon vagy a zsuzsi@palmalevelek.hu e-mail címen.

Ha szeretnél igazán értékálló és tartalmas ajándékkal kedveskedni, hívj minket vagy írj nekünk!

Titokzatos pálmalevelek

Több tízezer ma élő magyar emberről írtak India bölcsei, a Maharishik

Évezredek óta féltve őriznek sok millió különleges pálmalevelet India titkos könyvtáraiban, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak.

Ezek közül méltán a legkiemelkedőbbek azok az írások, amelyek MA ÉLŐ emberek életéről, életútjukról íródtak születésüktől egészen az utolsó napjaikig. A legmegdöbbentőbb az, hogy egyértelműen leírják életünk célját, küldetésünket, életfeladatunkat, emberi kapcsolataink, anyagi jólétünk, egészségünk, problémáink minőségét, okát, megoldását és még sok részletet konkrét eseményekkel, nevekkel, dátumokkal. Az egyik talán rólad szól

Ha kíváncsi vagy mások interjújára is, itt tudod őket megnézni.

Ha érzed a belső hívást, akkor biztosan vár rád is egy pálmalevél Indiában, és mi megtaláljuk Neked!

Mit tartalmaz a csomag?

Regisztráció és kutatás

Kérdéseid megválaszolása

Regisztráció és ujjlenyomatvétel

Ujjlenyomatod eljuttatása Indiába

Kutatás az indiai könyvtárakban

Visszajelzés a sikeres kutatásról

Időpontfoglalás a Szvámival

Beazonosítás, felolvasás és tisztító gyakorlatok

Élő videó kapcsolat

Hiteles pálmalevél olvasó Szvámi

Személyes tolmács, aki fordít neked

A Te leveled megkeresése

A leveled kidolgozása és felolvasása

Részletes tisztító gyakorlatok

Megteszem az első lépést

Már csak egy lépés választ el attól, hogy megtudd, mit írtak számodra India bölcsei!

A teljes folyamatot most el tudod indítani már 20,000 Forinttal! Ez az összeg tartalmazza a teljes Regisztrációs és kutatási díjat. Ezt az összeget az ujjlenyomatoddal együtt juttasd majd el hozzánk.

Miután megvan a köteg, azaz pozitív találat van, akkor a személyi tolmácsunk e-mailben felveszi veled a kapcsolatot, megkeresitek a neked legmegfelelőbb időpontot, és következik a Beazonosítás és a Felolvasás. Ezt követően pedig a személyes tisztító gyakorlatok összeírása, kidolgozása, fordítása és részletes átadása. Természetesen mindezeket a pálmalevél olvasó személyi tolmácsod segítségével. A költsége ennek a szakasznak 42,000 Forint.

Most két Ajándékutalvány vagy páros indítás esetén a teljes összegből 10,000 forintot elengedünk!

100% pénzvisszafizetési garancia!

Minden kockázatot mi vállalunk helyetted! Ha valamilyen oknál fogva mégsincs pálmaleveled, azaz nem találtuk meg neked egymást követő három alkalommal, akkor a teljes összeget visszafizetjük!

VIP csomag

Most a normál csomag áráért VIP csomagot adunk neked! Azaz INGYENESEN adjuk számodra a következőket: Videó felvétel a beazonosításról, videó felvétel a felolvasásról, a számodra írt tisztító gyakorlatok kidolgozása és részletes átadása.

Életre szóló élmény

Ha érzed a belső hívást, akkor biztosan vár rád is egy pálmalevél Indiában,
és mi megtaláljuk Neked!

Itt tudsz regisztrálni

Kérlek, töltsd ki a pontos adataiddal az alábbi űrlapot, és munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, hogy minden kérdésedre választ adjon.
Contact Form Demo

Kapcsolattartó

Hídvégi Zsuzsi

E-mail

hello@palmalevelek.hu

Telefonszám

+36 70 677 9996

Ezen a telefonszámon hétfőtől péntekig 9-18 óra között érsz el minket.