fbpx

A pálmalevelekhez sok megmagyarázhatatlan titok kapcsolódik. Ilyen például az a tény, hogy általában véve aki érzi a belső hívást, annak biztosan van pálmalevele. Ha te hallottál róla és van egy belső késztetésed a keresésre, akkor érdemes elindulni ezen a csodás és titokzatos úton. Ilyenkor szinte biztos a siker.

Mindennek megvan az ideje

– szokták mondani a bölcsek. Ez a pálmalevelek kapcsán még inkább helyénvaló. Hiszen valami titokzatos vonzás hatalmában az ember pont akkor kezdi el kerestetni a saját pálmalevelét, amikortól írva van a neki szóló útmutatás. Tehát, ha érzed ott legbelül, hogy szólít a pálmaleveled, keress meg minket!

Pálmalevél kutatás

Ahhoz, hogy elkezdjük keresni a pálmaleveledet, szükségünk van az ujjlenyomatodra. Férfiaknál a jobb hüvelykujj, nők esetében pedig a bal hüvelykujj lenyomatát kérjük. Egyszerűen csak betintázod vagy jól befilcezed az ujjad hegyét, majd többször készítesz lenyomatot egy fehér papírlapra úgy, hogy minden barázda jól látható legyen. Ezután lefotózod és itt a honlapon a regisztrációs oldalon fel tudod tölteni.


Ezt a lenyomatot kiküldjük Indiába a pálmalevél olvasó swamihoz, aki megvizsgálja és kódokká alakítja, majd a kódok alapján beazonosítja a 108 ujjlenyomat típus valamelyikébe. Így az ujjlenyomat típusod szerinti pálmalevél kötegeket kéri ki a könyvtárból.

A pálmalevél beazonosítása

Amikor megvannak a kötegek, felveszi veled a kapcsolatot a személyi tolmácsunk. Megbeszéltek egy időpontot, amikor élő videó-konferencián keresztül megtörténik a beazonosítás és maga az olvasás is. Indiában a felolvasóközpontban ül a swami, aki felolvassa az ótamil nyelven íródott pálmaleveledet és egy tamil-angol tolmács, aki segíti a fordítást tamilról angolra.

Te az otthonodban hallgathatod és nézheted a swamit is és a személyes tolmácsunkat, aki angolról magyarra fordít és mivel már nagy tapasztalata van ezen a területen, a megértésben is segítségedre lehet.

A felolvasás élménye

Minden pálmalevél olvasás első része a beazonosítás, amihez te kellesz. A swami az azonosítás során 10-15 tényt közöl. Pl hogy „a neved Katalin”, vagy „két gyermeked van”. Ezek és ehhez hasonló kijelentések segítik az azonosítást.

Ezekre igennel vagy nemmel kell válaszolnod. Ha valamely kijelentésre nemmel válaszolsz, az nem a te leveled, tehát jöhet a kötet következő levele. Amikor minden, a beazonosítást segítő kijelentésre igennel válaszolsz, akkor megvan a saját pálmaleveled. Az azonosítás kb 15-20 percet vesz igénybe.


A felolvasás előtt a swaminak kell egy kis idő, míg lefordítja és a védikus asztrológiát használva felállítja a képletedet. Ezután jöhet az útmutatás, mely az életedről szól. Ez a rész kb 1 órás időtartamú.

pálmalevél felolvasás interneten keresztül

Tedd fel a saját kérdésedet

A végén tehetsz fel kérdéseket bármelyik területtel kapcsolatban, ezeket a swami még részletesebben kifejti neked.


Ha mindent megbeszéltetek, jön a Maharishi által javasolt púdzsák, lelki gyakorlatok felsorolása. A púdzsák hozzásegítenek a karmatisztításhoz és az egyéb akadályok gyengítéséhez. Ezen felül segítik a felvázolt lehetséges legjobb jövőt beteljesíteni.


A púdzsákhoz is kapsz útmutatást, illetve az egész felolvasásról megkapod a felvételt, hogy bármikor később is újra és újra meg tudd nézni.